Afdrukken

Privacy Policy

Deze privacy policy is opgesteld omtrent uw belang en waarde betreft de privacy van de bezoekers van deze website.

Statistieken 
Voor statistische doeleinden worden er bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekersaantallen en bezoekfrequentie. Deze informatie is echter algemeen en valt niet te herleiden naar de individuele bezoeker. De informatie die deze statistieken naar voren brengt is alleen toegankelijk voor de eigenaar van de website.

Contactformulier
Via het contactformulier op deze site kunnen gebruikers informatie verstrekken zoals hun naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Met deze gegevens wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid omgegaan. Deze worden niet aan derden verstrekt, met uitzondering van het Nederlands Recht.

Links 
Deze site bevat links naar andere websites. Kringgroep Limburg is in geen geval verantwoordelijk voor de manier waarop deze websites de privacy van de bezoekers waarborgen. Tevens is Kringgroep Limburg niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

 

Leden login
Via de leden login krijgen leden toegang tot het gesloten gedeelte van de website, welke informatie over de vereniging bevat zoals het trainingsregelement, nieuwsbrieven en andere verenigingseigen documenten. Leden kunnen hun gegevens inzien en aanpassen.